Єгипетський чай Мариаміа із шавлією Мармарія
888 ₴/упаковка
799 ₴/упаковка
- В наявності
- +380 (63) 473-88-78Марина менеджер
- +380 (66) 667-59-59Анастасія менеджер
- +380 (98) 982-49-67менеджер
- +380 (98) 258-84-99Viber
Єгипетський чай Маріаміа із шавлією Мармарія*
Антисептичні, антимікробні та протизапальні властивості мармарії дають змогу використовувати чай на її основі для зцілення від багатьох захворювань жовчного міхура та печінки, гастриту. Відвар із листя заведено полоскати рот у разі різних недуг ковтка та гортані.*
Вживання чаю мармарії покращує розумову діяльність, допомагає концентрувати увагу на новій інформації.*
Ароматний напій на основі мармарії чудово позбавляє організм надлишків холестерину, сприяє зниженню рівня цукру в крові, а також помітно прискорює метаболізм і спалює підшкірний жир.*
Основні властивості:· Вітрогінні*
· Сечогінні*
· Жовчогінні*
· Антибактеріальні*
· Очисні*
· Гармонізувальне*
· Спазмолітичні*
· Протизапальні*
· Антидепресивні*
Чай з ароматного листя мармарії широко застосовувався як в Античній Греції, так і в стародавньому Єгипті. Гіппократ Кіліпав її «свяченою травою» і рекомендував використовувати чай із шавлії для зміцнення й омолодження організму.*
Стародавнієри використовували відомий нам шавлія для терапії різних хворів, оспівували цю рослину у своїх творах і приписували їй воістину чудодійні властивості: «Против влади смерті росте в садах шавлії...»*
У Давньому Єгипті жінок навіть змушують вживати його в їжу, «даби продовжити рід людський», а в Римі відкрили його антисептичні та косметичні властивості.*
*Результат індивідуальний і залежить від особистих особливостей організму.
Керуючі дії мармарії:· Використовується як вітрогінний засіб для зменшення спазмів та інших симптомів розладу шлунка*
· Застосовується під час лікування дисменореї (патологія менструального циклу — больові відчуття під час менструації)*
· Стимулює травну секрецію, відтік жовчі*
· Має спазмолітичну дію*
· Полоскання ротової порожнини під час інфекцій сприяє зменшенню запалення та профілактиці недуга горла, зубних абсцесів, інфікованих яснах і виразок рота*
· Фенольні кислоти в шавлії особливо ефективні проти золотистого стафілококу*
· Має легку зв'язувальну дію завдяки наявності таніну та може використовуватися під час терапії дитячої діареї*
· Позбавляє організм надлишків холестерину, сприяє зниженню рівня цукру в крові*
· Прискорює метаболізм і спалює підшкірний жир*
· Сприяє очищенню організму*
· Для поліпшення травлення, усунення газів і печії чай зазвичай подають після їди*
· Допомагає легше перенести спеку та чудово тонізує*
· Рекомендується у разі нервового перезбудження, недуг мозку та нервової системи*
· Міцний настій мармармії знімає головний біль від нервової напруги або стресу*
· Допомагає усунути запалення слизової в дихальних шляхах*
· Знижує симптоматику нападів астми під час вдихання парів відвару з трави мармарію*
· Сприяє зменшенню припливів і надмірного потовиділення під час менопаузи*
· Відновлює розумову функцію та покращує пам'ять*
· Компоненти трава впливає на кору головного мозку, усуваючи розумове виснаження й покращуючи концентрацію уваги*
· Ополіскування волосся відваром мармарії допомагає позбутися лупи*
*Результат індивідуальний і залежить від особистих особливостей організму.
Коротко про рослину:Мармарія (з араб. ⁇ —maramia — призначає «мудрець» — багаторічна ароматна трава, сімейства італійські (Lamiaceae). походження від роду Шавлія (або Сальвія). Трава мармармія є невіддільним складником знаменитого небажанського чаю.
Підніжя горинева та гірські райони Пірашевого півострова — природні умови вирощування мармарії. А оскільки мармармія має спорідненість і велику схожість із шавлією, її часто називають «синайською шавлією».*
Трава мармарія являє собою багаторічну рослину заввишки 20-70 см. Стебель прямий, гілкистий, сильно-обличний, знизу дерев'янистий, зверху трав'янистий, чотиригранний, взимку у верхній частині відмираючий, біловато-шерстистий від довгих хвилястих волосков. Листя вегетативних пагонів і стебелві довгасті сустійні, завдовжки 3,5-8 см, завширшки 0,8-1,5 (до 4) см. Суцвіття прості або гілкисті, із шістьма-сім'ю розставленими 10-квітковими фальшивими мутовками. Плод — горішок, діаметром 2,5 мм, майже округлий, темно-бурий, сухий, з чотирьох долів.*Дивовижно корисний чай мармармія сприятливо впливає на наш організм: Антисептичні, антимікробні та протизапальні властивості мармарії дають змогу використовувати чай на її основі для зцілення від багатьох недуг жовчного міхура та печінки, а також для позбавлення метеоризму, діабету. Крім цього, мармарію успішно застосовують для терапії гастриту, а відваром із листя заведено полоскати рот у разі різних недуг ковтка та гортані.*
Вживання чаю мармарії покращує розумову діяльність, допомагає концентрувати увагу на новій інформації.*
Ча правичці травичку почали рекомендувати й дієтологи, раптово виявляти, що ароматний напій на основі мармарії чудово позбавляє організм надлишків холестерину, сприяє зниженню рівня цукру в крові, а також помітно прискорює метаболізм і спалює підшкірний жир.*
У період вживання чаю мармармія йде зайва вага й організм очищається.*
Цей чай зазвичай подають після їди, для поліпшення травлення, усунення газів і печії.*
Напої, приготовані на основі мармарії, допомагають легше перенести спеку та чудово тонізують.*
Часто чай із марамією рекомендують у разі нервового перевезення, недуг мозку та нервової системи. Міцний настій мармармії знімає головний біль від нервової напруги або стресу.*
Настій із мармарією застосовується локально на запальні ділянки, препарати на основі мармарії ефективно застосовувати для полоскання рота та горла у разі запальних процесів (під час інфекцій горла, зубних абсцесів, інфікованих ясен і виразок рота).*
Це чудовий засіб, що допомагає усунути запалення слизової оболонки в дихальних шляхах і усунути або запобігти повторному зараженню інфекцією.*
Чай із мармарії готують декількома способами:
Для приготування чаю мармармія традиційним способом усе сушені листя засинають у попередньо прогрітий заварювальний чайник, після чого заливають їх кип'яченою водою й настоюють приблизно десять хвилин. За бажання можна додати в чай мед або цукор.*
Для профілактики та терапії недуга печінки та шлунка, столову ложку марамарії заварюють у 400 мл води.*
Для смужок або інгаляцій на літр кип'яченої води беруть три столові ложки чудодійної трави.*
Для зниження ваги цілющий напій готують із розрахунку одна чайна ложечка мармарії на 200 мл гарячої води.*
Мармарію можна поєднувати із зеленим або чорним чаєм або з додаванням інших трав.*
*Результат індивідуальний і залежить від особистих особливостей організму.
Основні | |
---|---|
Виробник | Віковий Схід |
Країна виробник | Єгипет |
- Ціна: 799 ₴/упаковка